FAQ

Hoe boek ik een fotografie sessie?
Stuur mij een mailtje naar: info.valerielenoire@gmail.com met je naam, email en telefoonnummer en vertel welke fotografie sessie je het liefst wilt boeken.

Wat gebeurd er daarna?
Vervolgens krijg je van mij een bevestiging met een voorlopig factuur zodat je direct de prijs ziet. Daarna plannen wij een datum en tijd om de fotografie sessie te doen en na deze sessie ga ik de foto’s bewerken. Dit duurt maximaal 2 weken. Vervolgens krijg jij een link naar jouw online galerij met wachtwoord en maak je een keuze welke foto’s je wilt bestellen. Het aantal ligt aan het pakket wat je hebt gekozen, extra foto’s kosten €8 per stuk. Dan krijg je het definitieve factuur, nadat je deze hebt betaald krijg je via WeTransfer een link met je foto’s!

Kan ik een fotografie pakket aanpassen?
Staat jouw fotografiesessie er nog niet bij? Neem contact op met mij!

Hoe kan het dat ik nog geen bevestigingsmail heb ontvangen?
De bevestigingsmail wordt handmatig verstuurd, het kan dus even duren voordat je deze ontvangt. Doordeweeks streef ik erna om een bevestiging dezelfde dag te versturen. In het weekend krijg je het de eerst volgende werkdag. Dit komt omdat ik naast mijn eigen bedrijf ook fulltime als designer werk!

Hoe lang duurt het voordat ik mijn illustratie kan ontvangen?
Maximaal 10 werkdagen.

Kan ik ook bellen?
Stuur mij een mailtje dat je wilt bellen met je telefoonnummer en ik zal je doordeweeks terugbellen!

Meer vragen? Stuur mij een mailtje of neem contact met mij op via mijn contactpagina.