Photographer / Designer

Hi!
Met mijn passies voor fotografie en grafisch vormgeving laat ik graag mijn werk terugzien in mijn portfolio. Het liefst fotografeer ik buiten, met daglicht en kleuren van de natuur. Maar ook binnen heeft zo zijn charmes. Gewoon bij jou thuis, waar jij je veilig voelt en op je gemak. In de normaalste momenten leg ik graag mensen vast op beeld. Er zijn maar weinig momenten waarbij wij tegenwoordig stilstaan, alles gaat zo snel. Door een fotografie sessie kun je altijd weer deze snelle momenten herbeleven en er dubbel van genieten. Daarom leg ik deze momenten graag vast.

Daarnaast heb ik ervaring met Adobe Illustrator, Lightroom, InDesign, Photoshop en Premiere Pro. Voor interactieve projecten maak ik gebruik van Adobe XD en ProtoPie. Uiteraard ben ik bekend met Microsoft Office en is mijn website gebouwd met WordPress.

Naast een best wel druk leven wil ik blijven genieten van al het moois en mijn passies blijven uitvoeren. Het ontdekken van mooie plaatsen in Nederland (of daarbuiten), het proeven van verschillende lekkernijen in leuke restaurants en cafés, het ontmoeten van vele inspirerende en mooie mensen. En dit allemaal zowel online maar vooral ook offline.